Vozniški izpit je dokument, ki ne sme manjkati v skorajda nobeni denarnici. Če smo pred leti ponosno kazali roza knjižice in se hudovali nad njihovo nepraktičnostjo, saj so nam močno odebelile denarnico, pa je danes ta dokument precej bolj praktičen.

Izdelan je v velikosti kreditne kartice in zaseda prav toliko prostora v denarnici. Če smo se pred tem hudovali nad debelino denarnice, pa dodajmo, da nam neupoštevanje cestno prometnih pravil še precej bolj stanjša njen videz kot nov dokument.

Z animiranimi testi CPP do brezhibnega znanja

Tako kot mora človek vedno delati na sebi, da ostane v dobri fizični kondiciji za vse tisto, kar ga vsak dan v življenju čaka, pa mora v dobri formi ostati tudi njegovo znanje glede vožnje avtomobila in s tem seveda znanje o pravilih cestnega prometa. Osvežite svoje znanje! Pri tem so vam lahko v veliko pomoč animirani testi CPP.

Ne glede na to, ali ste izpit naredili že pred leti in ste na cesti ves ta čas brez enega samega incidenta, pa to še ne pomeni, da pravila obvladate do potankosti. Tu in tam se vam zagotovo kdaj primeri, da niste povsem prepričani, ali ste zavili prav, ali je prednost dejansko na vaši strani in kakšna je omejitev na posameznem odseku ceste.

Je CPP izpit še pred vami?

Tudi v tem primeru boste več kot presrečni, da obstaja kaj takšnega, kot je eCPP. S pomočjo le tega boste svoje znanje dodatno izpilili in ga preverili kar preko spleta. Pred preverjanjem znanja iz cestno prometnih pravil je vsak kandidat pošteno na trnih.

Vsi sicer komaj čakajo prve kilometre in praktični del, a pred tem je potrebno zadostiti zahtevam tudi iz teorije. In prav ta kandidatom za vozniški izpit najbolj nažene strah v kosti. V veliko pomoč pred tremo vam bo vsekakor spletno preverjanje znanja, kjer boste na zelo dojemljiv način prejeli vse potrebne informacije.

Zakaj so animirani CPP testi tako dobrodošli?

Ko človek sedi v predavalnici, polni slušateljev, in zbrano posluša predavatelja, se kljub temu na koncu predavanja morda počuti, kot bi ne slišal vsega. Ne gre za to, da ne bi hotel, le količina novih informacij je zares velika, pa tudi dojemljivost za predstavo posamezne situacije se od posameznika do posameznika močno razlikuje.

Prav zato je še kako dobrodošlo, če lahko te situacije s ceste preselimo ne le v knjige in na papir, pač pa jih v obliki animacij tudi oživimo. Tako ne bo več nobenega dvoma, da ste določeno situacijo videli in ocenili pravilno. Čeprav boste v testu morda odgovorili narobe, pa boste hitro videli, kako je prav.

Še nekaj malega o tečaju CPP

Tečaj CPP je sestavljen iz dveh ločenih delov, ki ga sestavljata splošni in dodatni teoretični del. Z zakonom je določeno, da predavanje o pravilih cestnega prometa ne sme biti krajše od 20 ur, izvaja pa ga lahko vsaka šola vožnje posebej. Prav zato velja biti previden pri izbiri ponudnika.

Upoštevajte priporočila, preverite forume in se pozanimajte o sami šoli. Vsekakor pa mora ponudnik zagotavljati primerno opremljeno učilnico oziroma predavalnico in ustrezno certificiranega predavatelja. Določene šole vožnje ponujajo tudi popuste v primeru, da boste celoten paket naročili pri njih. Splača se preveriti!

Comments are closed.