Varnost v prometu mora biti na prvem mestu prav vsakemu vozniku. Za varno vožnjo pa je poleg voznika potrebno tudi tehnično brezhibno vozilo. Zato prav vsako vozilo potrebuje avtoservis, ki se opravi v določenem časovnem intervalu. Poskrbeti moramo, da se za servis odločimo pravočasno, ne pa šele takrat, ko je v bistvu že prepozno. Le z rednim vzdrževanjem vozila lahko bistveno zmanjšamo možnost za nastanek večjih okvar na vozilu, ki nas kasneje pošteno udarijo po žepu.

Hitri servis omogoča sprotno odpravljanje napak

Veste, kaj je hitri servis vozila? Tak servis zagotavlja širok in kakovosten nabor storitev in popravil, ki so izvedena na podlagi obsežnega znanja in dolgoletnih izkušenj v najkrajšem možnem času. Servis je torej namenjen vsem, ki nimajo veliko časa, obenem pa bi pri vzdrževanju avtomobila radi tudi prihranili. Vključuje vse tiste storitve, ki so potrebne za redno vzdrževanje vašega vozila. Pri tej vrsti servisa opravimo vso potrebno računalniško diagnostiko, menjavo olja in filtrov, menjavo drugih filtrov, menjavo svečk ter zavor in tako naprej. Po potrebi zamenjamo tudi akumulator, blažilce, končnike, izpušni sistem ter servisiramo in napolnimo avtoklimo.

Menjava filtra
Hitri servis avtomobila vključuje tudi menjavo filtrov.

Hitri servis je torej hitra, kakovostna in priročna storitev prav za vsakogar. Še dobra novica: v vsakem primeru omogoča prihranek denarja, saj je cenejši ko obširnejši avtoservis. Opravite ga v skladu z navodili za vaš avtomobil, običajno je to enkrat letno ali na vsakih 15.000 prevoženih kilometrov.

Na servis vozila v avtoservis Selan

Pri iskanju in odpravljanju napak ter servisiranju vozila je nujno prepoznavanje problemov ter njihova diagnostika. »Ponosni smo, da smo s strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami postali pravi specialist za odkrivanje vseh vrst napak. Hitri servis opravljamo za vse vrste osebnih vozil, pri tem pa vam zagotavljamo hitro opravljeno storitev, uporabo kakovostnih delov ter prijazno in strokovno svetovanje,« pravijo pri avtoservisu Selan.

Avtoservis
Avtoservis Selan odlikujejo strokovno znanje in večletne izkušnje.

Zavedajte se, da je v vašem vsakdanjem življenju vozilo zelo pomembno, zato nikar ne dovolite, da vas pusti na cedilu ob najmanj primernem času. Če bi torej radi prihranili pri stroških za redni servis avtomobila ter se še naprej mirno in brezskrbno vozili s svojim jeklenim konjičkom, vam priporočamo, da vozilo pripeljete k nam. Obiščite nas in izkoristite možnost hitre menjave akumulatorja, filtrov, olja ter drugih manjših opravil. Poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo brezhibno in pripravljeno za pot.

Želimo vam varno vožnjo ter veliko užitkov na poti!

Comments are closed.