Ljudje radi opazujemo svet od zgoraj. Na način, da sami letimo med oblaki, nedosegljivi vsem, hkrati pa občudujemo vse, kar obstaja. Nekoč je bila to za večino nas zgolj fantazija in neuresničena želja, danes pa se lahko praktično vsak poda tja gor proti nebu.

Za to lahko poskrbi DJI dron Mini 2, s pomočjo katerega se vam bo zdelo, da ste se dobesedno prežarčili na nebo. Zelo enostavno upravljanje omenjenega drona je razlog, da po njem vse raje segajo tudi začetniki. A daleč od tega, da bi bil namenjen zgolj njim. S svojimi izjemnimi karakteristikami bo navdušil tudi marsikaterega profesionalca.

DJI Mini 2 navdušuje v vsem

Končno je na voljo majhen in zmogljiv letalnik, ki za dostavo na lokacijo ne potrebuje prtljažnega prostora v avtu samo zase. Ta vsestransko navdihujoča napravica namreč zavzame zgolj prostor na vaši dlani. Kljub temu pa še vedno navdihuje s svojimi zmogljivostmi.

Dron DJI Mini 2

Dron DJI Mini 2 tehta le 249 g. Toliko kot manjši zavojček kave. Kljub temu pa se brez težav upira sunku vetra s 5. stopnjo moči in zagotavlja zares kvalitetne in stabilne posnetke. Posnetke, ki jih boste zajeli s 4K kamero. Za lepo, gladko in tekočo sliko poskrbi 3-osni stabilizator, prav pa vam bo prišla tudi štirikratna povečava.

Želite gledati dlje?

Pri tem vam bo zagotovo v veliko pomoč OcuSync 2.0 video prenos. Pri letenju z dronom je poglavitnega pomena, do kam nam seže pogled. Ta mora biti tudi jasen, pri čemer DJI dron Mini 2 vsekakor ne razočara, saj podpira kar do 10 km video prenosa.

Kvadrokopter DJI Mini 2

Pri tem pa poskrbi tudi za to, da med letenjem in snemanjem ne prihaja do nepotrebnih motenj. Majhen letalnik velikih sposobnosti, ki enostavno navduši; ne glede na to, ali boste želeli posneti pokrajino ali pa se zabavati s prijatelji, morda raziskovati bolj nedostopne terene. Rezultat bo vedno znova vrhunski.

Ostro oko kamere

Kamera na DJI Mini 2 zajema posnetke z 12 milijoni slikovnih pik, video posnetke pa s 30 sličicami na sekundo. 4K je nekaj, kar pri tej kameri enostavno ne sme manjkati. Vaši izdelki bodo naravnost navdušili. Najprej vas, potem pa seveda tudi vse ostale.

Da se lepe reči ne končajo prekmalu, pa poskrbi tudi kapaciteta baterije, ki dronu omogoča kar do 31 minut letenja. In pozabite na mukotrpno obdelavo fotografij pred objavo, saj ima DJI dron Mini 2 vgrajeno inteligentno optimizacijo fotografij.

Zakaj je primeren tudi za začetnike? Mini 2 lahko vzleti samodejno in se samodejno vrne na točko vzleta. Vsekakor funkcija, ki bo neizkušenim letalcem prišla še kako prav!

Comments are closed.