»Po toči zvoniti je prepozno,« so nam pravili že naši stari starši. Takrat seveda še niso poznali mobilnih telefonov, a »princip« bolečine je zelo podoben – ne glede na kontekst, v katerega jo postavimo. Tokrat bomo govorili o bolečini ob poškodbi mobilnega telefona.

Čeprav ne gre za del našega telesa (no, morda za naš podaljšek), pa udarec vanj in vsako prasko občutimo praktično v prvi osebi. Prav zato je še kako pomembno, da svoj pametni mobilni telefon zaščitimo do te mere, da se to ne bo zgodilo.

Kakšen ovitek za Huawei izbrati?

Ovitki za Huawei so dandanes na voljo za praktično vse modele. Živahni, pisani, poslikani, usnjeni, … karkoli vam srce poželi. Tudi takšni za lastnike telefonov, ki neradi pretirano zakrivajo vso sijočo lepoto njihovega mobilnega telefona. Pri ovitkih za telefon je potrebno biti pozoren, da se kupuje ovitek, ki se popolnoma prilega izbrani znamki in modelu.

Ovitek za Huawei P30 (Lite in Pro)

Že res, da nekateri ponaredki sicer »pašejo« nanj, a kaj hitro pride do debelega pogleda, ko je zakrita odprtina za polnjenje baterije, ali pa je praktično nemogoče pritisniti na gumb za glasnost ali vklop in izklop telefona. Prav zato je potrebno biti zares previden pri tem, kje in kakšen ovitek boste izbrali.

Popolna zaščita in uporabnost

Omenili smo že, da bo vaš Huawei zaščiten pred udarci in praskami, dodajmo pa še zaščito zaslona s posebnim samolepilnim kaljenim steklom in dejstvo, da so na voljo tudi ovitki za Huawei, ki nudijo še nekaj dodatnega zadovoljstva. Poleg tega, da vizualno popestrijo izgled naprave, se lahko določeni modeli prelevijo tudi v prikladna stojala za na mizo ali pa v prenosno ogledalo za vedno popoln izgled.

Soft gel ovitek za Huawei P40 Pro

Poslovneži bodo verjetni segli po bolj resnih ovitkih iz usnja ali po etuijih, ki kompletno zaščitijo celotno napravo, ob tem pa ji dajejo še poseben pridih elegance.

Vse to? Kje pa? Na ilovemobi.si ovitek za vsak Huawei se dobi!

Comments are closed.