Ljudje, ki se radi ukvarjajo z glasbo, in tisti, ki se bodo z njo šele pričeli ukvarjati, bodo vedno delili ljubezen do nje in do glasbil, ki jih bodo držali v rokah. Prav tako pa bodo potrebovali glasbeno trgovino, kjer prodajajo glasbila in opremo zanje.

Ena teh je vsekakor Symphony International d.o.o., ki se ponaša s širokim spektrom najrazličnejših vrst in modelov glasbil ter glasbene opreme. Če kje, potem imajo v trgovini Symphony, ki je dosegljiva tudi preko spleta, zares vse, kar si lahko glasbenik ali ljubitelj glasbe sploh zaželi.

Bogat nabor glasbil in glasbene opreme

Brenkala, godala, glasbila s tipkami, tolkala, trobila, pihala in še in še bi lahko naštevali. Zares pester izbor glasbil, ki pa se nikakor ne ustavi na tem mestu. Poleg različnih vrst glasbil je na voljo tudi nadvse bogat izbor glasbil v posameznih kategorijah.

Set bobnov Yamaha Rydeen Drum Kit
Set bobnov Yamaha Rydeen Drum Kit — Symphony International d.o.o.

V resnici boste v trgovini Symphony našli popolno glasbilo zase – ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec. Na primer kitare in violine različnih velikosti ter modelov po sprejemljivih cenah. Nikoli ne postavljajte cene pred kvaliteto, a nekaj je jasno. V tej glasbeni trgovini je kvaliteta dosegljiva vsem.

Gramofoni, ki navdušijo s stilom in kakovostjo

Pred leti so sobe naših staršev in starih staršev krasili čudoviti gramofoni, ki so navduševali s svojim jasnim zvokom in pridihom romantike. Ta krasna naprava je imela svoje mesto v prostoru in ga še dodatno obogatila s svojo graciozno prisotnostjo.

Gramofon Pro-Ject Essential III RecordMaster WN
Gramofon Pro-Ject Essential III RecordMaster WN — Symphony International d.o.o.

In ti časi se vračajo. Gramofoni so vse bolj iskani, seveda pa so novi modeli tudi tehnološko naprednejši in stilsko dovršeni. Za vsak okus se nekaj najde, v trgovini Symphony pa boste v pestri ponudbi gramofonov kvalitetnega dobili že za dobrih 150 ali 200 evrov.

Odrska oprema za profesionalne glasbenike

Glasbena trgovina, ki se lahko pohvali s tem, da ima za vse ljubitelje glasbe nekaj, ima seveda tudi odrsko in drugo opremo za profesionalne glasbenike. Tako lahko izbirate tudi med ozvočenjem, ojačevalci kvalitetnih proizvajalcev, kot je Marshall, in različnimi pripomočki, ki spadajo poleg.

Odrske luči Stairville CLB4 RGB
Odrske luči Stairville CLB4 RGB — Symphony International d.o.o.

Vedno dobrodošel je pribor za ozvočenje, pa kvalitetne slušalke, različni zvočniki in seveda mikrofoni. Ne glede na to, kakšen mikrofon potrebujete, ga boste tu zagotovo našli. Dinamični vokalni mikrofoni, mikrofoni za kamere, nadvse priljubljeni karaoke mikrofoni in še bi lahko naštevali.

Ste bolj mojster za snemanje?

Potem zagotovo ne boste mogli mimo kategorije »Studijska oprema«. V njej so na voljo kvalitetne zvočne kartice, mešalne mize, aktivni zvočniki, snemalniki in mešalne mize, brez katerih v pravem studiu seveda ne gre. Kupite pa lahko tudi studijske mize in stole.

Mešalna miza Numark Mixtrack Platinum FX
Mešalna miza Numark Mixtrack Platinum FX — Symphony International d.o.o.

Potrebujete mešalnik zvoka, morda zvočni modul? Tudi to boste našli na virtualnih policah spletne trgovine Symphony. Natančni opisi izdelkov in njihove jasne fotografije vam bodo precej olajšale izbiro. Če ste doma v okolici Kranja, pa se lahko oglasite tudi v njihovi fizični trgovini, kjer vam bodo še dodatno svetovali.

Pester darilni program

Bi radi zgolj obdarovali kakšnega glasbenika ali glasbenico? Morda svojega otroka, ki z največjim veseljem hodi v glasbeno šolo, ali pa partnerja, ki zna iz kitare izmamiti tako lepe in romantične melodije? V trgovini z glasbili in glasbeno opremo Symphony International vam je na voljo tudi darilni program.

Glasbeni darilni program
Darilni program z motivi iz sveta glasbe — Symphony International d.o.o.

Lahko rečemo, da boste tam našli dejansko darila za vse mogoče priložnosti. Na voljo so darilni boni, glasbene ure, nakit z glasbenimi motivi, oblačila, torbice in zanimiv pisarniški pribor, ki vedno spomni na čarobne glasbene trenutke.

Comments are closed.